Футбольний клуб «Буковина» покинули двоє гравців

Пошук
UA EN

Футбольний клуб «Буковина» покинули двоє гравців

Спорт
18.06
18:32

Поділись новиною:

Футбольний клуб «Буковина» припинив співпрацю з двома гравцями: півзахисником Ігорем Чайковським та фланговим захисником Владиславом Дворовенком.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку футбольного клубу у Facebook.

Зазначається, що контракт 32-річного Ігоря Чайковського закінчився наприкінці червня і сторони вирішили не продовжити угоду. Футболіст приєднався до «Буковини» влітку 2023 року. У минулому сезоні півзахисник провів у складі «жовто-чорних» 19 матчів та записав у свій актив одну гольову передачу.

Також за обопільною згодою сторін клуб припинив угоду з 27-річним футболістом Владиславом Дворовенком. Гравець приєднався до «Буковини» в січні 2024 року. У весняній частині сезону 2023/24 захисник зіграв в усіх десяти матчах чемпіонату та відзначився одним забитим м’ячем.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ФК «Буковина» також припинив співпрацю з дев’ятьма гравцями та тренером воротарів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано