Намагався втекти за кордон: деталі затримання заступника голови ОДА Артура Мунтяна

Пошук
UA EN

Намагався втекти за кордон: деталі затримання заступника голови ОДА Артура Мунтяна

01.06
15:18

Поділись новиною:

За даними інсайдерських джерел порталу БукІнфо стали відомі обставини вручення підозри Артурові Мунтяну. З поінформованих джерел стало відомо, що вчора (цілий день 31 травня) на робочому місці Мунтяна не було і телефон був вимкнений. Де він перебував ніхто сказати не міг.

Також інсайдерські джерела у Чернівецькій ОВА зазначають, що слідчі приходили з питанням про місцезнаходження заступника голови ОВА Мунтяна в приймальню голови Чернівецької ОВА Сергія Осачука, однак, і там ніхто інформаціі про місцезнаходження посадовця не надав.

Як пише БукІнфо, ближче до кінця дня, Мунтяна знайшли на міжнародній трасі, котра веде до пункту пропуску “Порубне”. Це сталося якраз в той момент, коли він заправив повний бак палива і рухався в сторону державного кордону з Румунією.

Нагадаємо, за час головування Сергія Осачука – затримані на хабарі: Харатін – начальник департаменту освіти ОВА, Мінько – в.о. керівник Департаменту капітального будівництва ОВА, участь в оборудках Олега Чорного – начальника департаменту охорони здоров‘я ОВА. І ось тепер Мунтян – заступник голови Чернівецької ОВА.Таку кількість обшуків, як за час правління Осачука, будівля Чернівецької ОВА, мабуть, не бачила за весь час свого існування.Чекаємо на коментарі пана Сергія Осачука щодо даної ситуації.

1010Комментарии: 1Поделились: 8НравитсяКомментироватьПоделиться

Читайте також:

У Чернівцях напередодні Великодня на Центральній площі облаштували святкову інсталяцію (фото)
Великодню композицію «Писанковий узвіз» встановили перед чернівецькою ратушею. У композиції можна побачити воза, на якому стоїть лелека, що тримає у дзьобі кошик з писанками, а також біля нього розта...
Міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 2 травня, міський голова Чернівців Роман Клічук під час щомісячної пресконференції відповів на запитання, які найбільше турбують чернівчан. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що гов...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано