Намагався втекти за кордон: деталі затримання заступника голови ОДА Артура Мунтяна

Пошук
UA EN

Намагався втекти за кордон: деталі затримання заступника голови ОДА Артура Мунтяна

01.06
15:18

Поділись новиною:

За даними інсайдерських джерел порталу БукІнфо стали відомі обставини вручення підозри Артурові Мунтяну. З поінформованих джерел стало відомо, що вчора (цілий день 31 травня) на робочому місці Мунтяна не було і телефон був вимкнений. Де він перебував ніхто сказати не міг.

Також інсайдерські джерела у Чернівецькій ОВА зазначають, що слідчі приходили з питанням про місцезнаходження заступника голови ОВА Мунтяна в приймальню голови Чернівецької ОВА Сергія Осачука, однак, і там ніхто інформаціі про місцезнаходження посадовця не надав.

Як пише БукІнфо, ближче до кінця дня, Мунтяна знайшли на міжнародній трасі, котра веде до пункту пропуску “Порубне”. Це сталося якраз в той момент, коли він заправив повний бак палива і рухався в сторону державного кордону з Румунією.

Нагадаємо, за час головування Сергія Осачука – затримані на хабарі: Харатін – начальник департаменту освіти ОВА, Мінько – в.о. керівник Департаменту капітального будівництва ОВА, участь в оборудках Олега Чорного – начальника департаменту охорони здоров‘я ОВА. І ось тепер Мунтян – заступник голови Чернівецької ОВА.Таку кількість обшуків, як за час правління Осачука, будівля Чернівецької ОВА, мабуть, не бачила за весь час свого існування.Чекаємо на коментарі пана Сергія Осачука щодо даної ситуації.

1010Комментарии: 1Поделились: 8НравитсяКомментироватьПоделиться

Читайте також:

У Вижницькому районі невідомі напали на представника ТЦК, через що військовому довелося здійснити постріли
Поблизу села Чорногузи група цивільних напала на представника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Щоб захиститися, військовому довелося здійснити постріли в землю. Про ц...
Війна
20.04
16:05
Родинам загиблих військовослужбовців у Чернівцях посмертно вручили державні нагороди (фоторепортаж)
Міський голова Роман Клічук вручив родинам загиблих військовослужбовців із Чернівців державні нагороди. Загалом відзначили 31 Героя. Про це пише С4. Полеглих бійців посмертно відзначив як прези...
Війна
19.04
16:26
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано