Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав

Пошук
UA EN

Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав

Поділись новиною:

У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів.

Про це пише С4.

Зазначимо, що за посаду змагались четверо кандидатів: Руслан Білоскурський, Ольга Мартинюк, Андрій Саміла, Мирослав Заячук. На виборах проголосували майже 1355 виборців — 93% від загальної кількості. Це науковці та викладачі, частина студентів та допоміжний персонал.

Руслан Білоскурський — декан економічного факультету. На посаді ректора він планує залучати бізнес-партнерів для реалізації різних проєктів, посилити вивчення іноземних мов, аби випускники ЧНУ були конкурентоспроможними на міжнародному економічному ринку праці.

«Перші кроки – це про підготовку до вступної кампанії, підготовку до зимового сезону і для того, щоб забезпечити з осені навчальний процес. Якщо говорити про ті кроки, які пов’язані з трансформаціями, то насамперед це цифрова трансформація: не лише отримати знання, навички та диплом, а мати добру можливість для реалізації свого творчого, спортивного, наукового потенціалу», – розповів Руслан Білоскурський.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано