Засідання суду у справі директорки гімназії №5 Віри Сопетик не відбулося (відео)

Пошук
UA EN

Засідання суду у справі директорки гімназії №5 Віри Сопетик не відбулося (відео)

Поділись новиною:

У Чернівцях 25 квітня мало відбутися перше засідання у справі директорки гімназії №5 Віри Сопетик щодо булінгу. Керівниця освітнього закладу не з’явилася у залі суду. Засідання перенесли. Воно відбудеться 1 травня.

Про це повідомляють журналісти С4 з місця події.

На засіданні були присутні батьки дітей. У коментарі журналістам С4 вони розповіли, що після конфлікту, який стався на початку березня, жодних зрушень не відбулося.

З їхніх слів, директорка гімназії постійно перебуває на лікарняних, з батьками на звʼязок не виходить, а вчителі постійно нагадують дітям про конфлікт і звинувачують їх у тому, що зараз до навчального закладу прикуто багато уваги.

Нагадаємо, директора гімназії №5 у Чернівцях Віра Сопетик подала до суду на міське управління освіти через оголошену їй догану після скандальної виховної години у школі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані та мати при собі військовий квиток. Про це ...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано