У Чернівцях за участі президента представили нову економічну платформу «Зроблено в Україні»

Пошук
UA EN

У Чернівцях за участі президента представили нову економічну платформу «Зроблено в Україні»

Поділись новиною:

У п’ятницю, 12 квітня, у Чернівцях представили нову економічну платформу «Зроблено в Україні». У заході взяли участь Президент Володимир Зеленський і премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Telegram-канал начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Як зазначив глава держави, платформа має стати дієвим інструментом у розвитку українського бізнесу. За його словами, йдеться не лише про оборонну промисловість, яка наразі в пріоритеті, але і про інший інноваційний бізнес, релоковані підприємства, яким потрібна підтримка.

Водночас віцепрем’єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко зауважила, що на програму «Зроблено в Україні» в бюджеті держави закладено рекордні за останній час понад 45 мільярдів гривень. З них для Буковини — 800 мільйонів гривень у рамках усіх програм.

Вона наголосила, що Буковина входить у трійку регіонів за кількістю релокованого бізнесу, а показник частки переробної промисловості в області 11.9% — найвищий із 2012 року.

Загалом програма «Зроблено в Україні» покликана налагодити ефективну співпрацю між державою і бізнесом та сприяти розвитку українських виробників.

Нагадаємо, 12 квітня Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який уперше відбувся в Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано