Влаштував бізнес на ухилянтах: 34-річного буковинця підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних

Пошук
UA EN

Влаштував бізнес на ухилянтах: 34-річного буковинця підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних

Поділись новиною:

На Буковині правоохоронці викрили 34-річного чоловіка, який, ймовірно, організував схему незаконного перетину державного кордону. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що житель села Нижні Петрівці намагався посприяти в незаконному перетині державного кордону сімом чоловікам віком від 23 до 49 років.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що буковинець, вступивши в змову зі ще невстановленою слідством особою, підшукував потенційних «клієнтів» та на автомобілі «ВАЗ 2103» доправляв їх до лінії розмежування, виконуючи роль «провідника».

Так, фігурант привіз сімох чоловіків до українсько-румунського кордону в село Корчівці та провів із ними інструктаж. Однак прикордонники викрили чоловіків.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ще один буковинець за 8 тисяч євро хотів переправити ухилянтів до Молдови.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано