На Буковині конфлікт між двома чоловіками закінчився побиттям: нападнику тепер загрожує ув’язнення

Пошук
UA EN

На Буковині конфлікт між двома чоловіками закінчився побиттям: нападнику тепер загрожує ув’язнення

Поділись новиною:

У суботу, 30 березня, у селі Банилів-Підгірний між двома місцевими жителями виник конфлікт, у результаті якого 46-річний чоловік отримав політравми. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Співробітники поліції з’ясували, що на ґрунті неприязних відносин між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Під час розпивання алкогольних напоїв 20-річний житель села Банилів-Підгірний завдав ударів руками та дерев’яною палицею по голові і тулубу своєму односельцю. 

Правоохоронці затримали чоловіка та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Крім того, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України. 

Наразі слідчі поліції звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно з санкцією статті, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки після спільного розпивання алкоголю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано