На Буковину з-під обстрілів на Сумщині евакуювали 23 людей

Пошук
UA EN

На Буковину з-під обстрілів на Сумщині евакуювали 23 людей

Війна
26.03
11:36

Поділись новиною:

У Чернівецьку область із Сумщини 26 березня прибув евакуаційний потяг. З-під постійних ворожих обстрілів на Буковину вдалося евакуювати 23 людини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, пише С4.

Так, у Чернівецьку область прибули 10 дорослих та 13 дітей. Вони проживатимуть у прихистку в селі Круглик Хотинської громади.

«За кошти обласного бюджету у приміщені зроблено ремонт, створено належні умови для постійного проживання. Усі мешканці закладу будуть забезпечені необхідними продуктами та засобами», – написав посадовець.

Запаранюк додав, що ОВА постійно комунікує з керівництвом Сумської області, тож у разі потреби Буковина готова приймати евакуйованих жителів як Сумщини, так й інших регіонів України.

Зазначимо, що, за даними Чернівецької ОВА, наразі на Буковині проживає 80 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Для них сформували перелік місць тимчасового проживання, в яких можуть розмістити 3366 людей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що для ВПО в Чернівецькій області планують встановити ще 40 модульних будинків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Тікаючи, поранили одного з прикордонників: на Буковині пострілами затримали сімох ухилянтів
У Чернівецькій області прикордонники затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський рубіж. Разом з ухилянтами правоохоронці вик...
Війна
07.05
12:41
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано