Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини Павла Бабинського орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини Павла Бабинського орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
08.03
15:48

Поділись новиною:

Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив солдата із Сокирянщини орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Буковинець Павло Бабинський загинув, захищаючи Україну на Донеччині.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Указ Президента України №147/2024.

Воїн удостоївся державної нагороди за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України й самовіддане виконання військового обов’язку.

У Сокирянській міській раді зазначають, що до війська буковинець приєднався в січні 2023 року. Мужньо та віддано обороняв Батьківщину від ворогів на найскладніших напрямках фронту. Загинув під час бою на Донеччині.

Нагадаємо, раніше ми писали, що глава держави так само посмертно відзначив орденом «За мужність» ІІІ ступеня бійця Олександра Танявського із Мамаївської громади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано