Обладнані з урахуванням усіх потреб пацієнтів: у Хотинській лікарні відкрили інсультне та паліативне відділення

Пошук
UA EN

Обладнані з урахуванням усіх потреб пацієнтів: у Хотинській лікарні відкрили інсультне та паліативне відділення

Поділись новиною:

Після завершення капітального ремонту в Хотинській багатопрофільній лікарні відкрили інсультне та паліативне відділення. Вони розташовані на одному поверсі та обладнані з урахуванням усіх потреб пацієнтів.

Про це інформує С4 із посиланням на департамент охорони здоров’я Чернівецької ОВА.

У кожній із дев’яти палат встановлені багатофункціональні ліжка, нові меблі та системи постачання кисню, а також передбачені розетки для заряджання мобільних пристроїв.

Крім того, у відділеннях є простора ординаторська для лікарів, маніпуляційна кімната, побутові приміщення для персоналу, а також санітарна кімната з двома санвузлами та душовою, що забезпечені зручним входом та поручнями, відповідно до принципу безбар’єрності.

У відомстві зазначають, що цей проєкт був успішно реалізований завдяки виконанню договірних зобов’язань із НСЗУ. Кошти, отримані в рамках договору, були використані на капітальний ремонт відділень, що дозволило створити сучасні та комфортні умови для пацієнтів та персоналу лікарні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькому центрі крові встановили нову центрифугу, яка прискорює переробку крові.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано