«Спробуємо зробити Головну»: Клічук назвав вулиці, які можуть відремонтувати у 2024 році

Пошук
UA EN

«Спробуємо зробити Головну»: Клічук назвав вулиці, які можуть відремонтувати у 2024 році

Політика
04.01
10:18

Поділись новиною:

У Чернівцях у 2024 році планують капітально відремонтувати вулиці Заньковецької та Ярошинської, а також ділянку Головної.

Про це міський голова Чернівців Роман Клічук розповів у «Підсумках 2023 року» на телеканалі С4.

За словами очільника міста, тендери на капремонти вул. Заньковецької та Ярошинської вже завершили. З підрядниками уклали договори. Відтак, ремонт доріг у місті у 2024 році розпочнеться саме із цих об’єктів.

«Далі, з коштів, будемо ухвалювати рішення щодо того, які вулиці будуть наступні. Можливо, спробуємо зробити вулицю Головну», — вказав Клічук і додав, що йдеться про ділянку від проспекту Незалежності до вул. О. Гузар.

Нагадаємо, капітальний ремонт частини вулиці Заньковецької мають розпочати навесні. Згідно з тендером, роботи вартують майже 48 млн грн. За ці кошти підрядник має замінити мережі, оновити дорожнє покриття та облаштувати пішохідну зону з лавицями, велостоянкою та озелененням.

Тим часом роботи на вулиці Ярошинської вартують понад 38,5 млн грн. Згідно з тендером, підрядник також має замінити мережі, оновити дорожнє покриття та облаштувати тротуари, огорожі й освітлення пішохідних переходів. Завершити капремонт вулиці планують до вересня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано