У селі Бояни тимчасово перекриють рух транспорту

Пошук
UA EN

У селі Бояни тимчасово перекриють рух транспорту

Поділись новиною:

У поліції Буковини попередили про те, що у середу, 3 січня, у селі Бояни буде частково обмежений рух. Правоохоронці розслідуватимуть ДТП.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, поліція планує з 19:00 до 20:00 провести слідчий експеримент у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом ДТП, у результаті якої травмувалася пішохідка.

Рух транспорту перекриють на ділянці дороги по вулиці Головній у селі Бояни, де сталася ця аварія. У поліції наголосили, що обмеження стосуватимуться й громадського транспорту.

Відтак, правоохоронці попереджають, що рух у селі буде ускладнений. Буковинців закликали заздалегідь подбати про шляхи об’їзду цієї ділянки дороги.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький муздрамтеатр Кобилянської показав програму фестивалю «Золоті оплески Буковини»
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської оприлюднив репертуар вистав XVI фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини» та рубрики для дітей «Золоті долоньки». Спектаклі відбувати...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано