На Буковині внаслідок короткого замикання горів житловий будинок

Пошук
UA EN

На Буковині внаслідок короткого замикання горів житловий будинок

Поділись новиною:

У Чернівецькій області через коротке замикання електромережі сталася пожежа в житловому будинку. Ще два загоряння трапилися на відкритій території та одне в автомобілі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 28 серпня в селі Берестя Новоселицької громади горів житловий будинок. За попередніми висновками фахівців, причиною загоряння стало коротке замикання. Пожежу помітили сусіди й викликали рятувальників, які ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. Полум’я частково знищило перекриття та покрівлю будинку, побутову техніку та речі домашнього вжитку.

Також двічі минулої доби рятувальники виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритій території. Суха трава горіла в селах Кулішівка й Кормань Сокирянської громади. Загалом унаслідок обох пожеж знищено 3,5 га сухої рослинності.

Ще одну пожежу, що сталася в легковому автомобілі в селі Нижні Станівці Брусницької громади, вдалось ліквідувати місцевим жителям до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, протягом вихідних на Буковині спалахнули 16 пожеж.

Читайте також:

ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано