У Ратуші прокоментували ситуацію з врученням підозри працівнику міськради

Пошук
UA EN

У Ратуші прокоментували ситуацію з врученням підозри працівнику міськради

Поділись новиною:

Сьогодні стало відомо про вручення підозри працівнику Чернівецької міської ради, який за даними слідства незаконно привласнив бюджетні кошти, які були виділені на капітальний ремонт системи вуличного освітлення у сумі понад 600 тис грн.

У Чернівецькій міській раді офіційно прокоментували дану ситуацію та розповіли деталі.

«Розслідування здійснювалося на підставі перевірки Держаудитслужби щодо діяльності колишнього Департаменту житлово комунального господарства. Перевірку ініціювала Чернівецька міськрада після реорганізації структури та створення Департаменту інфраструктури та благоустрою».

У раді зазначили, що наразі не мають права коментувати дану ситуацію, оскільки триває розслідування, а питання про відсторонення від посадових обов’язків працівника, якому оголошено про підозру, буде вирішено після отримання ухвали слідчого у суді.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано