У Ратуші прокоментували ситуацію з врученням підозри працівнику міськради

Пошук
UA EN

У Ратуші прокоментували ситуацію з врученням підозри працівнику міськради

Поділись новиною:

Сьогодні стало відомо про вручення підозри працівнику Чернівецької міської ради, який за даними слідства незаконно привласнив бюджетні кошти, які були виділені на капітальний ремонт системи вуличного освітлення у сумі понад 600 тис грн.

У Чернівецькій міській раді офіційно прокоментували дану ситуацію та розповіли деталі.

«Розслідування здійснювалося на підставі перевірки Держаудитслужби щодо діяльності колишнього Департаменту житлово комунального господарства. Перевірку ініціювала Чернівецька міськрада після реорганізації структури та створення Департаменту інфраструктури та благоустрою».

У раді зазначили, що наразі не мають права коментувати дану ситуацію, оскільки триває розслідування, а питання про відсторонення від посадових обов’язків працівника, якому оголошено про підозру, буде вирішено після отримання ухвали слідчого у суді.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Читайте також:

Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано