Звільнені з полону: двоє військових з Чернівців повертаються додому

Пошук
UA EN

Звільнені з полону: двоє військових з Чернівців повертаються додому

29.06
10:00

Поділись новиною:

Вчора, 28 червня, відбувся черговий обмін полоненими. Українська сторона змогла повернути 17 осіб.

У Головному управлінні розвідки повідомили, що в обмін полоненими провели за формулою 17 на 15. Обмін відбувся на території Миколаївської області.

«Додому повернулися 16 українських військовослужбовців, з яких 2 офіцери та 14 солдат. Також звільнено одного цивільного», – повідомляє ГУР.

Відтак з полону повернулись морпіхи, піхотинці та десантники.

Серед тих, хто повернувся з полону були двоє військових з Чернівців. Як військові розповіли Українській правді, вони потрапили до полону два місяці тому.

Артур та Роман служили у Луганській області. Військові перебували в полоні у Криму, були там два тижні. Перебували у госпіталі, оскільки були поранені.

Чоловіки розповіли, що умови перебування були нормальними, щоправда, можливості зв’язатися з рідними не було. Тож військові незабаром вперше за два місяці побачать рідних.

Читайте також:

На Буковині цієї ночі працювала ППО, зафіксовано падіння уламків ракет: перші деталі
У ніч на п'ятницю, 29 березня, росія масовано атакувала Україну ракетами. По всій країні було оголошено повітряну тривогу. Як повідомив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Русла...
29.03
06:59
Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано