Запалили свічку й лягли спати: у Чернівцях через недбалість ледь не згорів будинок

Пошук
UA EN

Запалили свічку й лягли спати: у Чернівцях через недбалість ледь не згорів будинок

Поділись новиною:

У п’ятницю, 17 листопада, у Чернівцях на вулиці Яремчука сталася пожежа в житловому будинку.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зазначається, що власники запалили свічку і лягли спати, що і стало причиною пожежі. Самі господарі прокинулись від запаху диму та вчасно вийшли на вулицю. Рятувальники, що прибули на місце події, ліквідували пожежу на площі 60 кв.м.

Крім цієї пожежі, 17 листопада у селі Недобоївці рятувальники загасили вогонь в металевому контейнері з шинами на площі 80 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

А в місті Вашківці виникла пожежа в автомобілі. Чоловік виїжджав з автозаправної станції і в цей момент працівник станції помітив що автомобіль загорівся. Працівник АЗС одразу викликав рятувальників, та оскільки вогонь дуже швидко охопив увесь автомобіль, врятувати його не було змоги. Причина пожежі встановлюється.

Уранці 18 листопада в селі Ставчани внаслідок короткого замкнення електромережі виникло загорання в літній кухні. Пожежу рятувальники ліквідували на площі 35 кв. м.

Раніше ми писали про те, що протягом 16 листопада на території Чернівецької області сталися три пожежі. Загоряння трапилися в житлових секторах та автомобілі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано