Загинув 24-річний чоловік, інший перебуває в лікарні: у ДБР розповіли подробиці нападу на прикордонників

Пошук
UA EN

Загинув 24-річний чоловік, інший перебуває в лікарні: у ДБР розповіли подробиці нападу на прикордонників

Поділись новиною:

Працівники Державного бюро розслідувань розпочали досудове розслідування смерті чоловіка, який намагався нелегально перетнути україно-румунський кордон.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу ДБР.

За попередніми даними, 29 червня 2024 року близько 21:40 у Вижницькому районі при спробі перетину кордону між двома чоловіками та військовослужбовцем одного з прикордонних загонів сталася сутичка.

«Чоловіки з ножем та газовим перцевим балончиком намагалися напасти на військовослужбовця, а той у відповідь застосував табельну зброю», – йдеться у повідомленні.

У результаті загинув 24-річний чоловік, ще один – перебуває в лікарні. Прикордонник, за даними правоохоронців, також отримав тілесні ушкодження.

Наразі працівники ДБР вивчають усі обставини справи. Попередня кваліфікація правопорушення: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Нагадаємо, у Чернівецькому прикордонному загону С4 розповіли, що нападників було двоє і при собі вони мали газовий балончик та холодну зброю, які застосовували проти прикордонника. З метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано