До Чернівців вперше прибув поїзд з Варшави: ексклюзивні кадри

Пошук
UA EN

До Чернівців вперше прибув поїзд з Варшави: ексклюзивні кадри

Поділись новиною:

Уночі 14 листопада до Чернівців прибув поїзд з Рави Руської. Маршрут «Укрзалізниця» запустила в експериментальному режимі, аби вивчити пасажиропотік.

Кадрами прибуття поїзду на Чернівецький залізничний вокзал поділилися журналісти С4.

Поїзд №868/867 «УЗ» продовжила з Коломиї до Чернівців на численні прохання пасажирів. У компанії обіцяють, що якщо попит на напрямок буде, його курсування стане постійним.

Наразі поїзд відправлятиметься з Чернівців через Івано-Франківськ та Львів до Рави-Руської 17, 19, 21, 25 та 27 листопада о 3:02. Потяг прямуватиме через Снятин, Заболотів, Коломию, Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Брюховичі та Жовкву і прибуватиме до Рави-Руської о 9:58.

Там пасажири, як і раніше, здійснюватимуть пересадку на поїзд польського перевізника SKPL, який прибуватиме до Варшави о 17:18.

У зворотному напрямку, з Рави-Руської, поїзд відправлятиметься до Чернівців 16, 20, 23, 25 та 27 листопада о 6:15, і прибуватиме до Чернівців о 13:20.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у листопаді через ремонт на залізниці деякі поїзди тимчасово курсуватимуть до Чернівців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано