Хотинська громада отримала шкільний автобус від благодійників

Пошук
UA EN

Хотинська громада отримала шкільний автобус від благодійників

Поділись новиною:

Іноземні партнери передали шкільний автобус для Хотинської громади. Допомога надійшла від благодійників із польського міста Жагань і німецького міста Тельтов.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Окрім цього, доброчинці передали генератори та сміттєві контейнери для потреб КП «Хотинблагоустрій».

«Велика подяка бургомістру, меру міста Жагань Andrzej Katarzyniec -Burmistrz Miasta Żagań, воєводству Любуске і всьому колективу, які спеціально для наших школярів придбали автобус. Дякую браття — поляки за вашу щиру підтримку, чуйність і відкриті серця», — зазначив міський голова Хотина Андрій Дранчук.

Нагадаємо, Буковина одержала від сусідньої Румунії 28,8 тонн гуманітарної допомоги. Загальна кількість консерв благодійного вантажу склала 84 тисячі одиниць.

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано