«Волонтер року» Володимир Дорош попався на махінаціях з гумдопомогою

Пошук
UA EN

«Волонтер року» Володимир Дорош попався на махінаціях з гумдопомогою

Поділись новиною:

Оточення Осачука не перестає дивувати. Ось знову вони вляпались у халепу, і знову пов’язану з гумдопомогою. Чергова історія махінацій стосується керівника БО «БФ «Волонтерський штаб захисту України» Володимира Дороша.

Фото: БукІнфо

Він, разом зі своїми підлеглими по благодійній організації, налагодили схему ввезення на територію України автомобілів, у якості гуманітарної допомоги, для подальшого перепродажу та отримання вигоди. Про це пише БукІнфо з посиланням на власні джерела.

За попередньою інформацією, учасникам оборудки вдалося продати 4 автомобілі. Наголошуємо ще раз, які завезли у якості гумдопомоги.

Фото: БукІнфо

Варто зазначити, що Володимир Дорош є радником голови Чернівецької ОВА Осачука та був нагороджений відзнакою «На славу Буковини».

Фото: Букінфо

Дуже цікаво, за що? За вдалі, а точніше не дуже, махінації? За мародерство у час війни? За те, що забирають у наших захисників те, що їм найбільше необхідно, задля власної наживи?

Очікуємо продовження цієї, не дуже приємної, історії.

Читайте також:

Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано