Вісім років за ґратами проведе буковинець, який намагався вбити жінку й залишив її помирати на узбіччі

Пошук
UA EN

Вісім років за ґратами проведе буковинець, який намагався вбити жінку й залишив її помирати на узбіччі

Поділись новиною:

За публічного обвинувачення Чернівецької окружної прокуратури до восьми років позбавлення волі засудили мешканця Чернівецької області, який замахнувся на життя 62-річної жінки.

Про це повідомляє С4 з посиланням Чернівецьку обласну прокуратуру.

Прокурор у суді довів, що торік у липні обвинувачений намагався позбавити життя 62-річну жительку Чернівецького району, з якою він спільно розпивав алкогольні напої у приватному домоволодінні знайомого.

Правоохоронці встановили, що під час застілля між потерпілою та 30-річним чоловіком виникла суперечка. Він почав душити жінку, а після того, як їй вдалось вирватись, наздогнав та наніс декілька ножових поранень.

«Вважаючи, що завданих ушкоджень достатньо для настання смерті, залишив потерпілу помирати на узбіччі дороги. Жінку вчасно госпіталізували. ЇЇ вдалось врятувати», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі додають, що свою вину підсудний визнав частково.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькій області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого знайомого. Буковинець, ймовірно, бив по голові та шиї товариша, унаслідок чого той помер.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано