Бив по голові та шиї: на Буковині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві товариша

Пошук
UA EN

Бив по голові та шиї: на Буковині затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві товариша

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого знайомого. Буковинець, ймовірно, бив по голові та шиї товариша, унаслідок чого той помер.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Поліцейські встановили, що пізно ввечері 14 березня в селі Давидівка під час розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту 45-річний житель села Зруб-Комарівський наніс 59-річному господарю будинку удар кулаком в обличчя, від якого чоловік впав на підлогу. Надалі гість продовжив завдавати удари товаришу по голові та шиї. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинець помер.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Також правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Дністровському районі затримали чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано