Випускники можуть зареєструватися на НМТ-2024 через застосунок «Дія»

Пошук
UA EN

Випускники можуть зареєструватися на НМТ-2024 через застосунок «Дія»

Поділись новиною:

У мобільному застосунку «Дія» з’явилася можливість реєстрації на національний мультипредметний тест. Відтак, абітурієнтам не потрібно буде руками вводити паспортні дані та завантажувати скан чи фото паспорта й картки платника податків.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Зазначається, що Український центр оцінювання якості освіти інтегрував «Дію», щоб вступники змогли зареєструватись на НМТ швидше і зручніше. Для цього випускнику потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт у «Дії», а також активувати Дія.Підпис.

«Під час реєстрації на сайті шерте паспорт через «Дію», і дані з нього автоматично підтягнуться у форму реєстрації. Коли будете потім логінитись у персональному кабінеті, то використовуйте Дія.Підпис — паспортні дані та податковий номер знову ж таки не потрібно буде вводити вручну», — зауважує Федоров.

Нагадаємо, 14 березня в Україні стартувала реєстрація на національний мультипредметний тест. Триватиме вона для цьогорічних одинадцятикласників до 11 квітня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано