Вимушеним переселенцям пропонують роботу на Буковині

Пошук
UA EN

Вимушеним переселенцям пропонують роботу на Буковині

11.03
16:55

Поділись новиною:

У Чернівецькому обласному центрі зайнятості наразі зареєстровано 600 вакансій.

Більшість звернень надходить на «гарячі лінії» та стосується перереєстрації у службі зайнятості, пошуку роботи, або отримання статусу безробітного, – розповіла директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.За її словами, у службі зайнятості повідомляють, що роботодавці на Буковині потребують фахівців у різних галузях.

Шукають бухгалтерів, менеджерів різних напрямків діяльності, інженерів-програмістів, хіміків, а також лікарів з медицини невідкладних станів, невропатологів, дієтологів, епідеміологів, лаборантів та фармацевтів. Традиційно затребуваними є водії, слюсарі та швачки. Також є кілька вакансій фахівців з публічних закупівель, економістів, юрисконсультів, практичних психологів.Крім того, наразі збільшилася кількість вакансій у закладах громадського харчування та у сфері обслуговування. Працедавцям потрібні кухарі, офіціанти, покоївки та адміністратори.

Не вистачає також охоронців, продавців і вантажників. Ознайомитися з повним переліком вакансій можна офіційному сайті служби (https://chn.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy…)

Читайте також:

Прокуратура почала розслідувати атаку на критичні об’єкти Буковини і показала фото наслідків
Чернівецька обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ворожої атаки по об’єктах критичної інфраструктури на Буковині. Про це пише С4 з посиланням на повідомлення прокуратури ...
Війна
29.03
14:12
Цілились в об’єкт енергетичної інфраструктури: в ОВА повідомили деталі нічної атаки ворога на Буковину
Уночі 29 березня російські загарбники хотіли влучити в об’єкт енергетичної інфраструктури у Чернівецькій області. На нього летіло декілька ракет, проте всі були збиті силами ППО. Про це повідомив ...
Війна
29.03
10:51
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано