Вічна слава Герою: на війні загинув доброволець з Буковини

Пошук
UA EN

Вічна слава Герою: на війні загинув доброволець з Буковини

30.05
17:54

Поділись новиною:

У бою з окупантами за нашу свободу та незалежність у віці 56 років загинув працівник АТ «Чернівціобленерго» Володимир Паліброда. Про це повідомили на сторінці підприємства.

Буковинець з першого дня війни став добровольцем та взяв до рук зброю, аби захищати Україну. Він був учасником миротворчих місій в Іраку, Югославії, Кореї, Сьєрра-Леоне. У Володимира Паліброди залишилася дружина і двоє дітей.

«З глибоким сумом повідомляємо, що у важких боях за визволення України загинув наш працівник, добрий друг і щирий патріот Володимир Паліброда.

Увесь трудовий колектив висловлює щирі співчуття сім”ї Володимира, його близьким та друзям.
Спасибі тобі, друже, за твою вірність та відданість. Ми завжди пам’ятатимемо про твій подвиг!», – йдеться у повідомленні.

Щирі співчуття рідним та побратимам! Вічна слава сину Буковини!

Читайте також:

Мобілізація в Україні: Міноборони роз’яснило основні зміни, передбачені новим законом
Відстрочки, порядок бронювання та базова військова підготовка – ці та інші зміни, передбачені новим законом про мобілізацію, наберуть чинність вже з 18 травня. Про це пише С4 з посиланням на Мініс...
Війна
24.04
14:42
На Буковині у двох пунктах пропуску пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону
З 24 квітня на пунктах пропуску з Молдовою буде можливість обрати час перетину кордону у межах послуги «єЧерга». Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України. Можливість ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано