Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра

Пошук
UA EN

Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра

Політика
09.05
10:55

Поділись новиною:

Верховна Рада відправила у відставку Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова. Таке рішення підтримали 272 народних обранців.

Про це пише С4 з посиланням на нардепа Ярослава Железняка.

За його словами, Кубракова під час голосування не було в залі, так само як і Премʼєр-міністра Дениса Шмигаля. Хто його замінить наразі невідомо.

Олександр Кубраков з травня 2021 року очолював Міністерство інфраструктури України. У грудні 2022 року Верховна Рада призначила його Віце-прем’єр-міністром з відновлення України та міністром нового, об’єднаного міністерства.

На своїй сторінці у Facebook Кубраков зазначив, що керівництво фракції «Слуга народу» та очільник уряду Денис Шмигаль з ним це рішення не обговорювали. На засідання фракції та профільного комітету, за його словами, також не запросили.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано