В Україні збільшать кількість мобільних груп для боротьби із «шахедами»

Пошук
UA EN

В Україні збільшать кількість мобільних груп для боротьби із «шахедами»

Війна
20.11
20:02

Поділись новиною:

По всій Україні планують розширити мережу мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками окупантів. Це має допомогти в посиленні захисту енергетичної інфраструктури та цивільних обʼєктів.

Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал заступника глави Офісу президента Олексія Кулеби.

«Постійно триває активна робота з розширення мережі мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками. Разом працюємо над посиленням захисту енергетичної інфраструктури та цивільних обʼєктів. Мобільні групи вже довели свою ефективність», — зазначив посадовець.

Кулеба зауважив, що обласні військові адміністрації працюють над комплектуванням підрозділів — не тільки транспортом, а й усіма необхідними приладами.

Він також додав, що на громадян чекає складна зима, тож в Україні щодня готуються та нарощують потужності для ще більш ефективної протидії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що окупанти розмістили на території анексованого Криму понад 800 ракет для енергетичного терору України цієї зими.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано