Упродовж вихідних на Буковині сталися десять пожеж: що та де горіло

Пошук
UA EN

Упродовж вихідних на Буковині сталися десять пожеж: що та де горіло

Поділись новиною:

У Чернівецькій області протягом вихідних сталося десять пожеж. Загоряння трапилися в Дністровському й Чернівецькому районах, а також в обласному центрі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 4 травня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному зі складських приміщень міста Чернівці. Вогонь помітив охоронець та одразу викликав рятувальників. Вогнеборці ліквідували згорання на площі 20 кв.м. Причина пожежі, за даними ДСНС, — коротке замкнення електромережі.

Того ж дня в Чернівцях горіла мийка самообслуговування. Площа пожежі склала 20 кв.м. Причина пожежі — коротке замкнення бойлера.

Також у селі Білоусівка Сокирянської громади через коротке замкнення електричної проводки горіла господарська будівля. Пожежу помітив власник та викликав рятувальників. Вогнеборці, які прибули на місце події, ліквідували пожежу на площі 70 кв.м.

Так само через коротке замкнення електромережі в селі Драчинці Мамаївської громади сталася пожежа в будівлі колишнього цеху з виробництва тротуарної плитки. Пожежу помітили очевидці та зателефонували на спецлінію «101». Площа пожежі склала 40 кв.м.

Окрім цього, пожежі трапилися в місті Чернівці та Чернівецькому районі. Там горіло сміття на відкритій території та сміттєві контейнери. Площа пожеж склала 300 кв. м, 1 кв. м, та 5 кв. м.

Нагадаємо, у Чернівцях 1 травня сталася пожежа в одному із закладів харчування, а в селі Коболчин горів житловий будинок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано