Уночі в Чернівцях нетвереза водійка наїхала на огорожу

Пошук
UA EN

Уночі в Чернівцях нетвереза водійка наїхала на огорожу

Поділись новиною:

Уночі 6 березня у Чернівцях на вулиці Авангардній сталася ДТП. Патрульні помітили у водійки ознаки алкогольного сп’яніння, проте огляд жінка відмовилась проходити.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Чернівецькій області.

Патрульні, які прибули на місце події, зʼясували, що водійка автомобіля BMW не обрала безпечної швидкості руху та не впоралася з керуванням, у результаті чого допустила наїзд на огорожу.

Під час спілкування поліцейські помітили, що у 32-річної громадянки присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували їй пройти огляд на стан сп’яніння, однак жінка відмовилася та повідомила, що вживала алкоголь після ДТП.

На водійку поліцейські склали адмінматеріали:

  • протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП;
  • протокол за ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю) КУпАП та вилучили водійське посвідчення.

Раніше ми писали про те, що 16 лютого нетверезий водій у Чернівцях спричинив одразу чотири ДТП. Норма алкоголю в крові чоловіка перевищувала допустиму в понад 19 разів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано