«Укрзалізниця» запустила продаж квитків на поїзд з Чернівців до Ужгорода: як курсує та скільки коштують квитки

Пошук
UA EN

«Укрзалізниця» запустила продаж квитків на поїзд з Чернівців до Ужгорода: як курсує та скільки коштують квитки

Поділись новиною:

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на новий поїзд №345/346 Чернівці — Ужгород. Окрім відновлення прямого зв’язку Буковини із Закарпаттям, денний поїзд слугуватиме пересадкою на новий нічний міжнародний поїзд Прага — Чоп.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу «Укрзалізниці».

Зупинки на маршруті передбачені на станціях Чоп, Батьово, Мукачево, Карпати, Свалява, Воловець, Славсько, Сколе, Стрий, Моршин, Болехів, Долина, Рожнятів, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия.

У складі поїзда вагони категорії плацкарт і купе. Плацкарт в одну сторону коштує 345 гривень, а поїздка в купейному вагоні – майже 450 гривень.

В УЗ попереджають, що розклад руху поїзда залежно від дня тижня має незначні відмінності. Почне курсувати новий потяг із 28 березня. Тривалість поїздки — 10,5 годин.

Точний розклад на конкретну дату можна знайти на сайті та у мобільному застосунку «Укрзалізниці». Квитки на поїзд вже доступні для придбання в застосунку та чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, цим же поїздом пасажири з Чернівців зможуть дістатися до Праги. Поїзд після Ужгорода їхатиме у Чоп, звідки буде пересадка на міжнародний поїзд.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано