Українців попередили про шахраїв, які вимагають кошти нібито для допомоги сім’ям полонених

Пошук
UA EN

Українців попередили про шахраїв, які вимагають кошти нібито для допомоги сім’ям полонених

Поділись новиною:

У мережі знову активізувались шахраї, які вимагають кошти в українців нібито для допомоги сім’ям полонених або зниклих військових.

Про це повідомляє у Telegram Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ), пише С4.

Хакер, Безопасность, Компьютер, Интернет

«Зокрема зловмисники створюють фейкові сторінки у соцмережах, де під вигаданими іменами розповсюджують відгуки «вдячності» за нібито надану допомогу в пошуку і повернення з полону українських оборонців», – пише КШППВ.

Зокрема пресслужба закликає рідних й близьких людей зниклих або полонених військовослужбовців не контактувати з невідомими особами, які пропонують повернути полоненого військового за грошову винагороду. Окрім коштів, ворог отримає й надану інформацію.

За консультацією необхідно звернутись на «гарячу лінію» Координаційного штабу за номером: 0800300529, або ж скористатись дорожньою картою.

Нагадаємо, на Буковині під приводом захисту банківського рахунку шахраї ошукали двох місцевих жителів на 112 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано