Україна та Румунія збільшують можливості пропускних пунктів

Пошук
UA EN

Україна та Румунія збільшують можливості пропускних пунктів

23.06
14:52

Поділись новиною:

У пункті пропуску «Сірет» відбулася зустріч делегацій України та Румунії. Вони обговорили перспективи пропускної здатності на спільній ділянці кордону. Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Сторони зазначили, що кількість пропускних операцій на пункті «Порубне-Сірет» уже зросла вдвічі, ніж була до 24 лютого цього року. Щодня там перетинає кордон, як на в’їзд, так і на виїзд, 750 – 900 вантажних автомобілів.

Відтепер роботу мають оптимізувати. Це дозволить оформляти не менше 1 тисячі вантажівок щодобово. Для цього впродовж тижня збільшать кількість персоналу органів, які здійснюють оформлення.

Також представники обговорили можливості перерозподілу потоків вантажного, легкового транспорту та автобусів до запуску роботи пунктів пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці».

Українська сторона також запропонувала запровадити у КПП «Порубне-Сірет» спільний контроль – на території України та Румунії.

Читайте також:

Мобілізація в Україні: Міноборони роз’яснило основні зміни, передбачені новим законом
Відстрочки, порядок бронювання та базова військова підготовка – ці та інші зміни, передбачені новим законом про мобілізацію, наберуть чинність вже з 18 травня. Про це пише С4 з посиланням на Мініс...
Війна
24.04
14:42
На Буковині у двох пунктах пропуску пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону
З 24 квітня на пунктах пропуску з Молдовою буде можливість обрати час перетину кордону у межах послуги «єЧерга». Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України. Можливість ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано