У Хотині запрацював інтерактивний простір для підтримки ментального здоров’я дітей

Пошук
UA EN

У Хотині запрацював інтерактивний простір для підтримки ментального здоров’я дітей

Здоров'я
20.02
16:16

Поділись новиною:

На базі Хотинської багатопрофільної лікарні відкрили новий інтерактивний простір для підтримки ментального здоров’я дітей.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОВА.

Новий психологічний простір обладнаний сучасною інтерактивною підлогою та пісочницею. Ці елементи мають сучасне українське програмне забезпечення, що сприяє активізації, корекції та розвитку психічних процесів: уваги, концентрації та пам’яті. Воно також дозволяє автоматично формувати заняття, враховуючи корекційні потреби та створювати папки з інтерактивними вправами індивідуально для кожної дитини.

Додатково кімната оснащена унікальним в Україні логопедичним дзеркалом для роботи з дітьми, які потребують корекції мовленнєвих порушень.

У відомстві зазначають, що цей проєкт втілили в життя завдяки співпраці медзакладу та громадської організації «Хотинське районне товариство інвалідів», яка отримала фінансування через Ярмарок соціальних результатів Outcomes X за підтримки UBS Optimus Foundation.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Сокирянській громаді відкрили Центр соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від насильства.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано