У Хотині водій збив пенсіонерку: жінку госпіталізували

Пошук
UA EN

У Хотині водій збив пенсіонерку: жінку госпіталізували

Поділись новиною:

У п’ятницю, 17 лютого, на одному із перехресть у Хотині сталася аварія з потерпілою. За фактом скоєння ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу поліції у Чернівецькій області.

За попередніми даними, 37-річний водій автомобіля ВАЗ-2101 не впорався з керуванням та допустив наїзд на 64-річну місцеву жительку.

Потерпіла отримала травми, медики доправили її до лікарні для надання допомоги.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Буковинські поліцейські нагадують водіям: перед початком руху та під час руху враховуйте дорожню обстановку, дотримуйтесь правил швидкісного режиму та зменшуйте швидкість перед пішоходними переходами завчасно, щоб уникнути негативних наслідків.

Подбати про власну безпеку правоохоронці радять і пішоходам. Перед тим, як вийти на пішохідний перехід потрібно впевнитись у власній безпеці. Якщо ви бачити, що транспортний засіб рухається зі швидкістю потрібно зачекати доки водій зупинеться, щоб надати вам перевагу у русі.

У темний час доби позначте себе світлоповертальними елементами або ліхтарем, щоб кермувальник мав змогу побачити вас завчасно. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що протягом 16 лютого у Чернівецькій області стались дві аварії. Водії не впорались з керуванням, внаслідок чого в одній дорожньо-транспортній пригоді загинув велосипедист, а в іншій травмувалося двоє пасажирів.

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано