У Сторожинецькій громаді відкриють центр професійного та креативного розвитку

Пошук
UA EN

У Сторожинецькій громаді відкриють центр професійного та креативного розвитку

Поділись новиною:

Для старшокласників Сторожинецької громади розпочне роботу центр професійного та креативного розвитку. Школярі у ліцеях матимуть можливість опановувати нові навички у столярно-слюсарній та швейній майстерні.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Зокрема, у центрі навчатимуть старшокласників, а також проводитимуть різні неформальні заходи для місцевої молоді та внутрішньо переміщених осіб.

Як зазначили у облраді, відповідне обладнання та верстати вже доправили в місто. Їх загальна вартість складає 432 800 грн.

Відкриють центр у рамках проекту «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання – ConCom4EG», в якому беруть участь 13 територіальних громад Чернівецької області.

У рамках вказаної ініціативи в Сторожинецькій громаді також реконструюють комунальне приміщення та передадуть його в оренду бізнесу. Крім того, створять геоінформаційні системи, пов’язані з містобудівною документацією.

Довідка: Проєкт «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)» реалізується Мамалигівською сільською радою та Агенцією розвитку громад Буковини за підтримки ЄС в межах Ініціативи «Мери за економічне зростання».

Метою проекту є посилення економічної спроможності територіальних громад Чернівецької області через реалізацію заходів планів Місцевого економічного розвитку.

Як повідомлялося раніше, у Недобоївській територіальній громаді передали партію кормів для тварин від міжнародних благодійників. Гуманітарним вантажем зможуть скористатися, як переселенці, так і місцеві жителі.

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують вулицю Марії Заньковецької (фото)
У місті триває капітальний ремонт вулиці Заньковецької, який загалом має обійтися місту у 48 млн грн з гарантією на 10 років. Ділянку від вулиці Університетської до площі Філармонії перекр...
У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано