У селі Зелена на Буковині в укритті місцевого ліцею оселилися кажани

Пошук
UA EN

У селі Зелена на Буковині в укритті місцевого ліцею оселилися кажани

Поділись новиною:

Кажани оселилися в укритті Зеленецького ліцею. Підвальне приміщення, де виявили крилатих, освітній заклад орендує, воно розташоване поруч і належить магазину.

Як розповіли Радіо С4 в закладі освіти, тварин поки не чіпають. Зараз у них період міграції перед сплячкою.

Адміністрація закладу зв’язалася із Національним природним парком «Хотинський», надалі буде консультуватися із львівськими фахівцями.

Тим часом зоологи наголошують, що всі види кажанів України харчуються лише комахами, також вони занесені до Червоної книги. Руйнувати сховища  рукокрилих і випускати їх на волю зараз не можна через відсутність комах.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію буковинця Назара Смірнова, який вже понад десять років доглядає виснажених кажанів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано