У селі Динівці зіткнулися два автомобілі: постраждали водії

Пошук
UA EN

У селі Динівці зіткнулися два автомобілі: постраждали водії

Поділись новиною:

У вівторок, 12 березня, у селі Динівці сталася ДТП з потерпілими. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо поліцейські встановили, що 36-річний місцевий житель, керуючи «ВАЗ-2107», виїжджав з узбіччя дороги й не надав перевагу у русі водію «ВАЗ-2107» під керуванням 68-річного жителя села Малинівка, який рухався позаду.

Унаслідок зіткнення двох легковиків постраждали їхні водії. Одного із них медики обстежили та надали допомогу на місці аварії, а відтак – відпустили додому, іншого – госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у селі Слобідка в ДТП загинула 19-річна водійка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано