У рамках фестивалю «Миколайчук Open» в Чернівцях відбулася творча зустріч із Ларисою Кадочниковою (фото)

Пошук
UA EN

У рамках фестивалю «Миколайчук Open» в Чернівцях відбулася творча зустріч із Ларисою Кадочниковою (фото)

Культура
15.06
20:27

Поділись новиною:

Розмова з музою фестивалю, видатною акторкою Ларисою Кадочниковою про її творчість та співпрацю з легендами кіно відбулася в Центрі імені Івана Миколайчука.

«Я все життя спостерігала за Іваном, тому що п’ять фільмів у мене пов’язані з ним. Ми дуже дружили. У першу чергу дружили тому, що мені цікаво було з ним спілкуватись. Ми часто їздили удвох, і він був чудовий, як друг. Після «Тіней» він довго не знімався — переживав. І це був біль його — знявшись у такій стрічці, яка мала колосальний успіх у світовому кінематографі, він довгі роки ніде не знімався — не давали. Настільки ця професія небезпечна. І він ніколи мені не підказував. Ступка ходив за ним, як дитина, і постійно запитував: а як тут зіграти, а як тут? А мені ніколи не робив зауважень, бо поруч був мій чоловік Юрій. На майданчику Юрій Іллєнко був дуже жорстокий — якщо я щось не виконувала, то діставалося — будь здоровий! А Іван — дуже цікава особистість, і він різний. І він хотів стати режисером, тому що він уже зіграв те, що міг зіграти, і все ж таки він цього добився. Але — алкоголь… Алкоголь губить акторський світ, і в тому числі режисерів», — поділилася спогадами Лариса Кадочникова.

А передував зустрічі з прихильниками творчості перегляд легендарного фільму «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова, у якому Кадочникова в далекому 1964 році зіграла роль Марічки Гутенюк.

Фото: Тарас Піц

Нагадаємо, організатори кінофестивалю Миколайчук OPEN оголосили програму заходів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На кількох вулицях у Чернівцях на місяць перекрили рух транспорту: де тривають обмеження
У Чернівцях на декількох вулицях перекрили рух транспортних засобів. Обмеження пов’язані із проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради....
Вебсайт та YouTube-канал «C4» отримали ліцензію від Нацради: регулятор пояснив, чому це важливо
З 2023 року в Україні триває процес реєстрації друкованих та онлайн-медіа. Згідно з новим Законом «Про медіа», керівники та власники медіаресурсів зобов’язані зареєструватися, подаючи заяву до Націон...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано