У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між обстрілами

Пошук
UA EN

У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між обстрілами

Війна
26.03
18:14

Поділись новиною:

Росіяни змінили тактику обстрілів і почали атакувати України з повітря з коротшими інтервалами. Таким чином загарбники намагаються знайти слабкі місця в українській ППО.

Про це речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш розповів в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», пише С4.

«Обстріли відбуваються постійно. Ворог останнім часом акцентував свою увагу і намагається атакувати досить потужно наші інфраструктурні об’єкти. Це пов’язано з різними факторами, чинниками», – сказав Євлаш.

Нині, за його словами, інтервал між обстрілами зменшився для того, щоби загарбники могли знайти слабкі місця в ППО, плануючи подальші атаки на Україну.

 «Звісно, що ми маємо проявляти кмітливість, маневровість, нестандартний підхід, для того, щоби виявляти ці загрози і застосовувати наше озброєння», – додав речник ПС ЗСУ.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби ворог завдав чотири ракетних та 59 авіаційних ударів. Уночі російські окупанти також атакували Україну, застосувавши 12 БпЛА типу Shahed.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано