У міській раді показали, який вигляд матиме пам’ятник Володимиру Івасюку у Чернівцях

Пошук
UA EN

У міській раді показали, який вигляд матиме пам’ятник Володимиру Івасюку у Чернівцях

Поділись новиною:

У Чернівцях завершився всеукраїнський конкурс на проєкт скульптури буковинського композитора Володимира Івасюка. Переможцями стали учасники з Києва.

Про це інформує С4 з посиланням на заступника міського голови Чернівців Василя Зазуляка.

Пам’ятник планують розташувати у сквері Дня вишиванки біля Соборної площі, який нині активно ремонтують.

Зазуляк зазначив, що загалом до конкурсу долучилися учасники з різних куточків України, які представили десять різних пропозицій. Перемогу ж отримали скульптори зі столиці – Ігор та Людмила Гречаник.

Заступник мера зауважив, що це буде перший пам’ятник відомому композитору Володимиру Івасюку в Чернівцях. Зазуляк додав, що його виготовлення і встановлення профінансують меценати.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у сквері Дня Вишиванки підрядник вже встиг облаштувати основу для доріжок та підготувати опори для майбутнього освітлення. Оновлення скверу мають завершити протягом серпня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

День вишиванки: коли відзначаємо цьогоріч і яка програма заходів у Чернівцях
Традиційно День вишиванки відзначають у третій четвер травня. Цьогоріч свято припадає на 16 травня й відбудеться під гаслом «Вишиваємо перемогу. Організатори Дня вишиванки розповіли, які заходи за...
Чернівчанин Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате
Капітан Національної збірної команди України з карате Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате. Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише С4. Су...
Спорт
11.05
15:17
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано