У Міненерго заявили, що розглядають підвищення тарифів для населення, щоб впоратися з наслідками обстрілів

Пошук
UA EN

У Міненерго заявили, що розглядають підвищення тарифів для населення, щоб впоратися з наслідками обстрілів

Поділись новиною:

Міністерство енергетики України обговорює збільшення тарифів на електроенергію у зв’язку з російськими обстрілами на об’єкти критичної інфраструктури.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказала заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук, передає С4.

За її словами, окрім збільшення цін на електроенергію, у відомстві аналізують всі доступні фінансові ресурси, можливості енергетичних підприємств та допомогу від партнерів, у тому числі ту, яку надаватимуть у майбутньому.

«Зараз рішення не прийнято, але ми розуміємо, що, можливо, доведеться вдатися до цього кроку, тому що інакше ми просто не будемо мати ресурсів, щоби підготуватися до наступного опалювального сезону», – зауважила Гринчук.

Заступниця міністра додала, що через наявні ушкодження взимку побутовим споживачам можуть відключати електроенергію, проте запевнила, що Міненерго намагається знайти рішення, щоби пом’якшити наслідки російських обстрілів під час опалювального сезону.

Нагадаємо, востаннє ціну на електроенергію в Україні підіймали 1 червня 2023 року. Наразі вартість складає 2,64 гривні за кВт.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано