У кіноконцертній залі «Чернівці» відбулася прем’єра стрічки «Готові до спротиву» про бійців з Буковини (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У кіноконцертній залі «Чернівці» відбулася прем’єра стрічки «Готові до спротиву» про бійців з Буковини (фоторепортаж)

Війна
17.03
17:40

Поділись новиною:

У Чернівцях у рамках «Днів кіно ТрО» представили фотовиставку «Довжиною у війну», а також презентували фільм про бійців 107 бригади територіальної оборони «Готові до спротиву».

Про це повідомляє С4.

На виставці показали близько 200 світлин з війни, які стали фотодоказами злочинної діяльності армії рф. Тут – і обличчя та документальні портрети мужніх українських воїнів, які вже понад два роки героїчно боронять державність України на різних напрямках та ділянках фронту, і робота бойових підрозділів ЗСУ, і динаміка зростання бойової міці та звитяги наших оборонців.

Стрічку «107 бригада» у кіноконцертній залі презентували автори фільму – режисер Олександр Ткачук та журналіст з Чернівців Микола Кобилюк, які від початку повномасштабного вторгнення несуть службу у підрозділах ТрО.

У документальному фільму розповідають історії солдатів, сержантів та офіцерів чернівецької бригади тероборони на війні: підприємця, який покинув бізнес заради порятунку держави, а на війні втратив ногу, але продовжує захищати Україну; священника, який взяв до рук зброю і пішов на війну; чоловіка і дружини, які разом служать в українському війську та багатьох інших захисників.

Фоторепортаж: Тарас Піц.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано