У громаді на Буковині облаштували інтеграційний центр для переселенців

Пошук
UA EN

У громаді на Буковині облаштували інтеграційний центр для переселенців

Поділись новиною:

Інтеграційний центр для внутрішньо переміщених осіб з’явився у Сокирянській громаді.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Аби забезпечити всі потрібні умови, для центру закупили десять ноутбуків, проєктор, екран та принтер, м’які диванні куточки.

«На базі облаштованого простору проводили навчальні тренінги щодо розвитку лідерського потенціалу, свідомого вибору професії, влаштування на роботу, відкриття власної справи. Також переселенці мали можливість підвищити свою компетенцію з комп’ютерної грамотності. Усі ці знання та навички сприятимуть працевлаштуванню ВПО в Сокирянській громаді та поза її межами», — йдеться в дописі.

У відомстві додали, що відкрили центр у межах реалізації проєкту «Сприяння сталій підтримці ВПО в центрах колективного проживання та поза ними в Західній та Центральній Україні», який реалізовує Громадська організація «Пошук інновацій» за фінансової підтримки Acted Ukraine.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, хто та з якими питаннями може звернутися до Центру допомоги врятованим на Буковині.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано