У Чернівецькій онколікарні провели обшуки

Пошук
UA EN

У Чернівецькій онколікарні провели обшуки

Поділись новиною:

У Буковинському клінічному онкоцентрі заявили про можливі зловживання пов’язані із продажем речей, які були призначені для наших військових. За даними слідства, онкоцентр закупив військовий одяг, взуття, бронежилети, а також інші групи товарів, зокрема ліки та військові аптечки на майже 4 мільйони гривень. Ці речі мали надходити нашим захисним, натомість їх незаконно продавали.

Про це повідомили на сайті Державного бюро розслідувань.

Працівники ДБР вилучили документацію, яка може свідчити про незаконні дії посадовців.

Також ДБР виявило, що протягом 2020-2022 років посадовці, за змовою з приватною фірмою, купували медобладнання та інвентар за цінами у 2-3 рази вищі, ніж середньоринкові. Ці факти наразі перевіряють.

Відтак слідчі відкрили провадження щодо привласнення, розтрати майна або заволодінням ним шляхом зловживання службовим становищем за змовою групи осіб.

Читайте також:

У Вижницькому районі невідомі напали на представника ТЦК, через що військовому довелося здійснити постріли
Поблизу села Чорногузи група цивільних напала на представника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Щоб захиститися, військовому довелося здійснити постріли в землю. Про ц...
Війна
20.04
16:05
Родинам загиблих військовослужбовців у Чернівцях посмертно вручили державні нагороди (фоторепортаж)
Міський голова Роман Клічук вручив родинам загиблих військовослужбовців із Чернівців державні нагороди. Загалом відзначили 31 Героя. Про це пише С4. Полеглих бійців посмертно відзначив як прези...
Війна
19.04
16:26
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано