У Чернівецькій області затримали 16-річного хлопця, який обкрадав будинки буковинців

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області затримали 16-річного хлопця, який обкрадав будинки буковинців

Поділись новиною:

Правоохоронці встановили особу крадія, який, ймовірно, причетний у таємному викраденні майна буковинців, а також незаконному проникненні до житла. Наразі поліцейські повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що впродовж квітня цього року до поліції надійшло чотири повідомлення від жителів Чернівецького району про те, що невідома особа проникла до будинків та викрала майно, а також поцупила з палати лікарні гаманець з грошима.  

Поліцейським вдалося встановити особу крадія. Ним виявився 16-річний житель села Гаврилівці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що неповнолітній буковинець таємно проникав до будинків заявників і викрадав мобільні телефони, ювелірні прикраси, парфуми, гроші та інші речі. Надалі юнак розпоряджався викраденим майном на власний розсуд. Сума збитків, завдана заявникам, становить майже 30 тисяч гривень.

Ще одне незаконне проникнення до будинку відбулося 15 квітня. 

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального Кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

У поліції нагадали, що, відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Раніше ми писали про те, що у Чернівцях поліцейські повідомили 29-річному чоловіку про підозру в крадіжці світильників із місцевого скверу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано