У Чернівецькій області за одну добу сталося п’ять пожеж: що горіло

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області за одну добу сталося п’ять пожеж: що горіло

Поділись новиною:

У неділю, 14 квітня, рятувальники на Буковині ліквідували п’ять пожеж.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Одна із них трапилася в закинутій будівлі в селі Сербичани Сокирянської громади. На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона села Сербичани.

На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 80 кв. м. Рятувальники ліквідували пожежу та не допустили її поширення. Причиною пожежі у ДСНС називають підпал.

Ще дві пожежі відбулося у місті Чернівці. А в Чернівецькому районі минулої доби також горіла суха трава. Загальна площа пожеж склала 1 га. Причини цих пожеж, за даними ДСНС, — підпал.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині діти гралися з вогнем і вщент спалили господарську будівлю. Пожежа трапилася 13 квітня у селі Малинці.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано