У Чернівцях з’явився ще один підземний контейнерний майданчик

Пошук
UA EN

У Чернівцях з’явився ще один підземний контейнерний майданчик

Поділись новиною:

На вулиці Жуковського Аркадія (колишня Горького Максима) запустили в роботу підземний контейнерний майданчик для збору побутових відходів.

Про це інформує С4 з посиланням на МКП «Чернівціспецкомунтранс».

Зазначається, що надання послуг з вивезення побутових відходів за цією адресою здійснює ТОВ «МАКС КЛІН СІТІ». Підземні баки дозволяють сортувати різні види відходів. Зокрема органіку, полімери та вторинну сировину.

У департаменті благоустрою та інфаструктури ЧМР, своєю чергою, зауважили, що роками місцеві мешканці скаржилися на сморід та сміття на сміттєвому майданчику, тож для цього побудували підземний смітник і передали його в експлуатацію.

Нагадаємо, раніше підземні смітники відкрили на вулиці Конституційній. Загалом Чернівцях у 2023 році облаштували 16 таких майданчиків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано