У Чернівцях знесли ще один радянський пам’ятник

Пошук
UA EN

У Чернівцях знесли ще один радянський пам'ятник

Культура
12.08
12:55

Поділись новиною:

Сьогодні День молоді почали доволі символічно. На Соборній площі демонтували солдата з «Монумента Перемоги 1941-1945 років».

Та на цьому міська влада не зупинилась. У Центральному парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка демонтували пам’ятник «Воїна з автоматом». Відповідним відео на своїй сторінці у Facebook поділився міський голова Роман Клічук.

Фото: сайт Центрального парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка

«Вітаю з Днем молоді! У нас вона дивовижна та прогресивна, тому мусимо їй створити всі умови для гідного життя, хорошої освіти та працевлаштування. Проте зараз йде війна, йде боротьба за майбутнє молодих українців, за те щоб вони жили в багатій та сучасній державі, де не буде совка і кацапської алкогольно-ватної культури. P.S. Очищаємось потрохи на місцевому рівні», – написав міський голова.

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано